Denk mee met Lister Buildings

Wat is de ideale leefomgeving voor moderne senioren?

Denk en doe mee tijdens de online sessies van Lister Buildings!


Er zijn drastische veranderingen nodig om te voldoen aan de toekomstige woonbehoeften. We worden met z’n allen ouder en wonen langer thuis. Tegelijkertijd dringt de tijd om het leven op deze planeet duurzamer en milieuvriendelijker in te richten. 

Met het oog op de dringende tekorten op de woningmarkt wil Lister Buildings een oplossing kunnen bieden en senioren een duurzame en natuur inclusieve leefomgeving kunnen bieden die bij hen past. Het woonzorgconcept van Lister geeft invulling aan de ruimte tussen wonen en zorg met de woning als mantelzorg en de omgeving als sociaal ecosysteem. 

Woont u in Helmond of in de buurt van Helmond? Bent u 55-plus, familie, mantelzorger, zorgverlener of vrijwilliger en hebt u direct of indirect te maken met de noodzaak om naar een geschiktere (senioren)woning te verhuizen? Tijdens een online sessies vertellen we graag meer over hoe Lister Buildings niet alleen levensloopbestendige woningen bouwt maar ook een totale leefomgeving realiseert. We zijn erg benieuwd naar wat uw ideale leefomgeving zou zijn. 

Bent u geïnteresseerd? Meld u dan aan voor de digitale informatiesessies op vrijdag 4 september 14.00 uur of woensdag 9 september 19.00 uur door op deze link te klikken. De sessies duren ongeveer een uur. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail.