About

Digitale workshop S.M.U.D. project

Datum: Donderdag 11 Juni - 15:00uur

De Gemeente Helmond en BSD zijn partner in een Europees subsidie-project genaamd S.M.U.D. Dit staat voor 'Shared Microdepot for Urban pickup & Delivery’. Doel van het project is het ontwikkelen van een blauwdruk voor een gedeeld microdepot bij het Brandevoort station.

Een van de taken in het project is het doorspreken met logistieke partners hoe een gedeeld microdepot opgezet kan worden en kan werken. Hiervoor organiseren we op donderdag 11 Juni een eerste digitaal event. O.a. PostNL, Jumbo, & DHL hebben hun deelname toegezegd. Ook sluit Tour de Ville, een lokale fietskoerier aan. Wil je op de hoogte blijven van de vorderingen van het project? Meld je dan nu aan!

Live Webcast Slimme Mobiliteit in Gemeente Helmond en BSD

Datum: Woensdag 10 Juni - 19:30uur

In de slimme wijk Brainport Smart District wordt samen met jullie, de toekomstige bewoners en geïnteresseerde in BSD gewerkt aan een nieuwe mobiliteitswereld. Een duurzame wereld waarin een eigen auto voor de deur mogelijk verleden tijd is. Maar wat houdt dit dan in? En wat betekend dit voor u? Op Woensdag 10 Juni wordt u tijdens een live webcast meegenomen in de wereld van slimme mobiliteit en krijgt u antwoord op vele vragen. Ook kunt u zelf vragen stellen via WhatsApp die mogelijk direct in de uitzending worden beantwoord.