Programma's

BSD moet de slimste wijk ter wereld worden. Om kaders en richtlijnen te bieden en deze ambitie te realiseren zijn er acht programmalijnen vastgesteld. Programma’s die zich richten op circulariteit, participatie, sociale en veilige omgeving, gezonde burgers, digitale connectiviteit, nieuwe mobiliteit, duurzame energie en water.

Hieronder lees je over de ontwikkelingen op de verschillende programmalijnen. Deze pagina is continu in ontwikkeling dus houdt hem in de gaten voor nieuwe informatie. Wil je meepraten over wat je hier leest? Meld je dan aan via de link en krijg toegang tot de binnenkant. Ik meld me aan!

Mobiliteit in de slimste wijk van de wereld!

Hoe gaan we om met data in de slimste wijk van de wereld!

Water in de slimste wijk van de wereld!

Voor de onderstaande programmalijnen werken we nog aan content.

Samen maken we de slimste wijk van de wereld!

De bewoners van BSD zijn de gezondste mensen ter wereld!

Energie in de slimste wijk van de wereld!

De slimste wijk van de wereld is sociaal en veilig!

De slimste wijk van de wereld wordt circulair gebouwd!

De stichting BSD heeft ook een kwaliteitshandboek ontwikkeld. Dit Quality-Book (Q-Book) beschrijft het verwachtte innovatieniveau van alle voorstellen en projecten die ingediend worden. Concreet betekent dit dat voor alle acht programmalijnen van BSD in dit boek de ambities, indicatoren en specifieke doelen zijn opgeschreven. Wil je het Q-Book inzien? Download het dan via de button.